AIDA-wereldkampioenschap freediven (diepte) – Roatan, Honduras

Het AIDA wereldkampioenschap freediving (diepte) komt eraan! Het spektakel gaat van 15 tot 25 augustus plaatsvinden in Roatan, Honduras. Wil jij Nederland vertegenwoordigen in de disciplines CWT, CWTB, FIM en/of CNF? Geef je dan uiterlijk 10 juni bij ons op door een mailtje te sturen naar info@dfa.nu met daarin je naam en aan welke disciplines je mee wilt doen. Je krijgt vervolgens van ons een link naar het officiƫle inschrijfformulier bij AIDA en enkele formulieren die je moet invullen.

Er wordt vanuit AIDA International een subsidie verleend van 500 euro per geslacht om onder de atleten te verdelen als financieel steuntje. Als meerdere atleten zich aanmelden wordt het verdeeld over de aangemelde atleten.

Alle details vind je op de website van AIDA International.