Vacature voor nieuw algemeen bestuurslid

Hier een oproep van algemeen bestuurslid Nick Maarse:
Na twee jaar tijd zit mijn bestuurstermijn er op en wil ik graag het stokje doorgeven aan een andere, enthousiaste freediver. Ik heb het afgelopen jaar, ondanks deze vreemde tijden, veel plezier beleeft aan freediven en mijn tijd in het bestuur van de DFA. Ondanks corona hebben we er toch een jaar vol freedives van gemaakt met gelukkig nog een geslaagde DFA-dag. Dit alles met dank aan alle gasten, leden en gastsprekers.

Laten we hopen dat komend jaar de invloed van COVID-19 af zal nemen en we opnieuw een mooie DFA-dag kunnen organiseren. En dat we zelfs weer een of meerdere wedstrijden op een veilige manier van de grond kunnen krijgen.

Wij als DFA zijn op zoek naar een enthousiast en creatief persoon om komend jaar het bestuur te komen ondersteunen als Algemeen bestuurslid en deze rol van mij over te nemen. Bij jij geĆÆnteresseerd in deze functie? Stuur ons dan een leuke motivatie naar info@dfa.nu en wellicht word jij dan onderdeel van ons gezellige team!

Bedankt voor deze twee mooie jaren en ik wens jullie allen een gezond en goed 2021! Hartelijke groet, Nick Maarse